Thursday, March 09, 2006

oh no......not again

seperti biasa, aku buka Friendster (ato prenster dalam bahasaku). ada ikon amplop kedip-kedip di kiri atas......ow ow ow...I got New Messages....siapa nih???


pas di klik.....OMG PDA.....NOT AGAIN!!!!!!!!


coba baca tuh isinya di bawah



---------------------------------
Original message from d****:
>
> ----------------------------------
> Original message from n***:
> >
> > ----------------------------------
> > Original message from a***:
> > >
> > > ----------------------------------
> > > Original message from i*******:
> > > >
> > > > ----------------------------------
> > > > Original message from D**** i****:
> > > > >
> > > > > ----------------------------------
> > > > > Original message from A*****:
> > > > > >
> > > > > > ----------------------------------
> > > > > > Original message from F****:
> > > > > > >
> > > > > > > ----------------------------------
> > > > > > > Original message from A******:
> > > > > > > >
> > > > > > > > ----------------------------------
> > > > > > > > Original message from D*****:
> > > > > > > > >
> > > > > > > > > ----------------------------------
> > > > > > > > > Original message from K*****:
> > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > ----------------------------------
> > > > > > > > > > Original message from R***
> L**:
> > > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > > Message:
> > > > > > > > > > > > > > From Mr Allen Smith
> > > > > > > > > > > (Manager of Friendster )
> > > > > > > > > > > Friendster system is getting
> to
> > > > > crowded!!
> > > > > > > > > > > We need you to forward this
> to
> > > > at
> > > > > least
> > > > > > > > 20
> > > > > > > > > > people.
> > > > > > > > > > > I know this seems like a large
> > > > number,
> > > > > > > > but we
> > > > > > > > > > > need to find out who's still
> using
> > > > their
> > > > > > > > account.
> > > > > > > > > > > If you do not send this to at
> > > least
> > > > 10
> > > > > > > > > Friendster
> > > > > > > > > > > members, we will delete your
> > > > account.
> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >
> >
> > > >
> > > > > > >
> > > > > > > > > > > WARNING!
> > > > > > > > > > > We want to find out which
> users
> > > > are
> > > > > > > > actually
> > > > > > > > > > using
> > > > > > > > > > > their Friendster accounts. So
> if
> > > > you
> > > > > are
> > > > > > > > > > > using your account, please
> pass
> > > > > > > > > >


guys, thanks for sending me messages...but pliz...not this kind of message.


hix hix hix.........lagian, kalo pengen tau kapan terakhir kali tu orang pake account prensternya, kan keliatan tuh kapan dia terakhir login.



oh my.............mendingan terima imel yg isinya "bersyukurlah" ato "cintailah sesama" ato "terimakasihku" *makasih iva* dan sejenisnya.


buset niat amaaatt kirim ke banyak orang


eniwei, thanks for the attention. makacih buwat imel-imelnya. dan imel-imel seperti ini benar-benar menarik perhatianku.....percayalah. mizz u guys.....xxx

7 comments:

windx said...

spammer go to hell ^_^.
tapi masalahnya, kebanyakan spammer enggak sadar kalo dirinya
dijadiin agen spam sama orang lain. ini contoh rekayasa sosial
yang berhasil.

WindY said...

Dooorr Me too, sebel ama isi message begituan tp terlebih karena bete FS lemot dibuka dah susah2 nunggu isi tuh message, en then isinya gitu doang???

alf said...

hmm... ISP koq lemod?? mending lemonade... ^_*

WeenDee said...

That's why mas alf, lagi super ueneg ama FS hii..ga lemot sih standar CBN kan beda utk kata 'lemot' hehehe ;-) ya ga sihh..standar cepetku itu begitu klik tuh link langsung kebuka, en sama kayak standar buka detik, bgt klik langsung tampil nah klo FS amit2 tuh, masa harus nunggu sihhh ISP kok disuruh nunggu hehehehehehhehehehe ampyuunnnn

Anonymous said...

Wonderful and informative web site.I used information from that site its great.
Culinary art schools in virginia free culinary schools in new york

Anonymous said...

Where did you find it? Interesting read » »

Anonymous said...

Cool blog, interesting information... Keep it UP Free kx16 kyocera ringtone teen pussy Strawberry+allergy parental control baseball fantasy Build craps plan table Toy r us catalog Lsu baseball 2006 tv schedule prince george hotels Vicodin+tablet Allegra chat buy bontril Best mortgage refinancing united kingdom Britney spears and jenna jameson backpacks for kids Daily blonde peeing scrabble en espaol juego online Cellphone verizon wireless cell phone plans cellphone